Optimisme kun je leren!2018-09-24T11:02:01+00:00

Project Description

Optimisme - Vitalmindz

Optimisme kun je leren!

Structureel positief in het leven staan is niet een aangeboren kwaliteit, maar iets wat je kunt leren. Gelukkig maar, want wie een optimistisch leven leidt, is energieker, gelukkiger en gezonder! Het verschil tussen pessimisten en optimisten zit in hun stijl van denken. Daarbij ziet de optimist de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op zijn of haar eigen leven. Zij vertrouwen erop iets kunnen doen om de eigen situatie beter te maken.

In de training Optimisme kun je leren! krijg je inzicht in jouw persoonlijke stijl van denken en leer je hoe je pessimistische gedachten kunt omvormen naar optimistische gedachten. Aan het eind van de workshop heeft iedere deelnemer concrete handvaten om thuis mee verder te gaan. Zo kom je optimistischer in het leven te staan!

Het is mogelijk om een bedrijfsaanvraag te doen of individueel aan te melden. De eerst volgende mogelijkheid voor een individuele training is zaterdag 27 oktober in het van der Valk hotel in Tiel. Dit is een drie uur durende training (van 13:00 tot 17:00). Voor een bedrijfsaanvraag kunt u contact opnemen om maatwerk te bespreken.

Ge√Įnteresseerd in deze training? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!