Voordelen van groepstrainingen

Het inzetten van groepstrainingen heeft meerdere voordelen en levert meer op dan alleen kennisoverdracht van de coach: 

  • Samenwerken is samen groeien – de onderlinge interactie werkt vaak inspirerend, motiverend en draagt bij aan meer zelfbewustzijn.
  • De groepsdynamiek zorgt voor een belangrijk sociaal aspect en teambuilding.
  • Trainen met anderen zorgt voor een groter verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor het werken naar een doel makkelijker vol te houden is.
  • Na afronding van de training blijven deelnemers elkaar vaak steunen en motiveren op de werkvloer.
  • Het is financieel aantrekkelijk – groepstraining is relatief gezien goedkoper dan 1-op-1 coaching.

Wat wij voor je kunnen betekenen

Groepstrainingen

We bieden diverse groepstrainingen aan met verschillende invalshoeken voor leidinggevenden. Enkele voorbeelden zijn: Proactief omgaan met psychische klachten op de werkvloer, Leidinggeven aan young professionals of een Online groepstraining werkstress. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Webinars

Wij bieden themagerichte webinars aan op maat gemaakt. Je kunt hierbij denken aan werkstress, balans en hybride werken. Onze webinars richten zich op hoe je signalen herkent, deze bespreekbaar maakt en vervolgens ook aanpakt. We gaan in graag in gesprek om jullie behoeftes in kaart te brengen.

VR Stressmanagement

Deze interactieve training leert je nieuwe inzichten op gebied van stress en hoe stress optimaal in te zetten met behulp van VR Braintraining. Het richt zich op het bijstellen van je mindset en het positief inzetten van stress, allemaal terwijl je met een VR-bril op een subtropisch eiland allerlei opdrachten uitvoert.

Meer informatie

Dus heb jij meerdere medewerkers die graag gezamenlijk aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken? Bekijk dan ons aanbod aan groepstrainingen. Wil je meer informatie over deze groepstrainingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

groepen

Groepstrainingen voor medewerkers

Bij Vitalmindz kunnen jouw medewerkers terecht voor zowel deskundig 1-op-1 coaching als groepstrainingen. Wij bieden diverse inspirerende en uitdagende trainingen aan waarbij jouw medewerkers persoonlijke doelen kunnen opstellen en praktische handvatten aangereikt krijgen. Onze groepstrainingen zijn zowel zakelijk als particulier te boeken en kunnen geheel op maat incompany verzorgd worden of op verschillende locaties door heel het land.

Meer weten of advies?
Neem contact op!

Onze medewerkers helpen je graag verder.

Neem contact op