Hoe werkt Virtual Reality Braintraining?

Virtual Reality Braintraining maakt gebruik van unieke sensoren die het stressniveau van het lichaam meten. Dit vormt een belangrijk onderdeel in het proces: tijdens de training leert jouw medewerker bewust om te gaan met stress en een positievere mindset te ontwikkelen ten aanzien van stress. Binnen korte tijd zal jouw medewerker merken dat hij of zij daardoor minder stress ervaart gedurende stressvolle gebeurtenissen op het werk of in het privéleven.

De wereld van Virtual Reality

Zodra jouw medewerker de VR-bril opzet, komt die terecht in een hele nieuwe wereld. Onder begeleiding van een persoonlijke coach worden spannende opdrachten uitgevoerd. De stresstoestand wordt continu gemeten en de VR-wereld past zich daar in real-time op aan. Om de opdrachten te doorstaan, moet het stressniveau bewust worden verlaagd of verhoogd. De training wordt dus letterlijk met de stress van jouw medewerker uitgevoerd. 

Virtual Reality wordt al toegepast bij topsporters als voorbereiding op wedstrijden. En nu is het ook beschikbaar voor jouw medewerkers! Of het nu gaat om mentaal sterker willen worden of stressklachten de baas worden, deze training is er voor iedereen die slimmer wil omgaan met hun eigen stresssysteem. 

Stress is beroepsziekte #1
Maar liefst 36% van al het verzuim wordt veroorzaakt door stressklachten. Zonde, want stress kan heel gezond zijn!

Een positieve mindset maakt gezonder

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mensen die denken dat stress positief kan werken, gezonder zijn. Er is tevens aangetoond dat al na 40 minuten Virtual Reality Braintraining mensen significant anders kijken naar stress en het positiever beoordelen. Het resultaat? Meer vitaliteit, een betere gezondheid en meer succes op de werkvloer en het privéleven. Daar plukken zowel jij als jouw medewerkers de vruchten van!

Virtual Reality Braintraining

Train het stresssysteem met Virtual Reality Braintraining!

Wist je dat je Virtual Reality kunt gebruiken om stress de baas te worden? Met onze Virtual Reality Braintraining leren jouw medewerkers hoe ze hun eigen stresssysteem kunnen beïnvloeden. Het is niet alleen leuk, maar ook zeer effectief!

VR

Virtual Reality Braintraining bij jou op locatie!

Enthousiast geworden over onze Virtual Reality Braintraining? Dat snappen wij maar al te goed! Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan. Wij bespreken graag de mogelijkheden om deze training in te zetten voor jouw medewerkers.

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek!
Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek!

Meer weten of advies?
Neem contact op!

Onze medewerkers helpen je graag verder.

Neem contact op