Virtual Reality Braintraining: de vele mogelijkheden

Of je nu op zoek bent naar een coachingstraject voor een medewerker, een invulling voor de vitaliteitsweek of een workshop voor je team: Virtual Reality Braintraining kan op allerlei manieren worden ingezet. Ga bijvoorbeeld voor de Virtual Reality Workshop, het ideale middel om jouw medewerkers op een leuke en interactieve manier inzicht te geven in hun eigen stresssysteem!

Ook voor een-op-een begeleiding is Virtual Reality Braintraining perfect. In zo’n vijf sessies leert jouw medewerker middels coaching en het spelen van de game bewust om te gaan met stress. Binnen korte tijd zal jouw medewerker daardoor minder stress ervaren gedurende stressvolle gebeurtenissen op het werk of in het privéleven.

Heb je vragen over Virtual Reality Braintraining of staat jouw gewenste optie er niet tussen? Geen zorgen, we kunnen het pakket helemaal aanpassen aan jouw behoeften! Neem vandaag nog contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met je.

De wereld van Virtual Reality

Zodra jouw medewerker de VR-bril opzet, komt diegene terecht in een hele nieuwe wereld. Onder begeleiding van een gecertificeerde coach worden spannende opdrachten uitgevoerd op een tropisch eiland. De stresstoestand van de deelnemer wordt continu gemeten door unieke sensoren en de VR-wereld past zich daar in real-time op aan. Om de opdrachten te doorstaan, moet het stressniveau bewust worden verlaagd of verhoogd. De training wordt dus letterlijk met de stress van jouw medewerker uitgevoerd.

Virtual Reality wordt al toegepast bij topsporters als voorbereiding op wedstrijden. En nu is het ook beschikbaar voor jouw medewerkers! Of het nu gaat om mentaal sterker willen worden of stressklachten de baas worden, deze training is er voor iedereen die slimmer wil omgaan met hun eigen stresssysteem.

Stress is beroepsziekte #1
Maar liefst 36% van al het verzuim wordt veroorzaakt door stressklachten. Zonde, want stress kan heel gezond zijn!

Een positieve mindset maakt gezonder

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mensen die denken dat stress positief kan werken, gezonder zijn. Er is tevens aangetoond dat al na 40 minuten Virtual Reality Braintraining mensen significant anders kijken naar stress en het positiever beoordelen. Het resultaat? Meer vitaliteit, een betere gezondheid en meer succes op de werkvloer en het privéleven. Daar plukken zowel jij als jouw medewerkers de vruchten van!

Virtual Reality Braintraining

Train het stresssysteem met Virtual Reality Braintraining!

Wist je dat je Virtual Reality kunt gebruiken om stress de baas te worden? Met onze Virtual Reality Braintraining leren jouw medewerkers hoe ze hun eigen stresssysteem kunnen beïnvloeden. Het is niet alleen leuk, maar ook zeer effectief!

VR

Virtual Reality Braintraining bij jou op locatie!

Enthousiast geworden over onze Virtual Reality Braintraining? Dat snappen wij maar al te goed! Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan. Wij bespreken graag de mogelijkheden om deze training in te zetten voor jouw medewerkers.

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek!
Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek!

Meer weten of advies?
Neem contact op!

Onze medewerkers helpen je graag verder.

Neem contact op