Over ons2018-10-05T09:13:53+00:00

Waarom wij doen wat wij doen

Omdat iedereen een
vervullend, gelukkig en
succesvol leven verdient!

Bent u werkgever?

Bij Vitalmindz hebben we maar één doel: mensen begeleiden naar een vervullend, gelukkig en succesvol leven. Wij zijn een organisatie met coaches en psychologen die met name werknemers en werkgevers dé handvatten kunnen aanreiken om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Wij geloven er namelijk heilig in dat iedereen een unieke kracht bezit en dat die kracht met een beetje hulp kan worden ingezet voor eindeloze mogelijkheden op het gebied van werk- én privéleven!

Niet alleen helpen wij organisaties om hun werknemers mentaal vitaal te houden, maar zorgen wij er ook voor dat werknemers met burn-out klachten snel weer duurzaam inzetbaar zijn. Ben je geen werknemer of werkgever? Ook dán kun je bij ons terecht om te ontdekken wat jouw unieke kracht is en leren hoe je die het beste kunt benutten voor een vervullend, gelukkig en succesvol leven!  
Hoe wij doen wat wij doen

Wat gebeurt er als je een groep gedreven mensen bij elkaar zet wiens diepste wens is om anderen gelukkig en succesvol te zien? Een organisatie die intrinsiek gemotiveerd is om continu op zoek te gaan naar de nieuwste en beste innovaties op het gebied van psychische begeleiding, zónder het belang van een persoonlijke aanpak uit het oog te verliezen.

Wij gaan direct op ons doel af, houden van korte lijnen en denken graag mee. Wij krijgen energie van het geven van nieuwe inzichten en handvatten om mensen te stimuleren hun zelfredzaamheid te versterken. Daarnaast streven wij ernaar om het iedere dag beter te doen dan de dag van gister. Regelmatige nascholing van onze coaches en psychologen staat hoog op de agenda. Ook zorgen wij ervoor dat wij constant op de hoogte blijven van de nieuwste digitale innovaties die ingezet kunnen worden voor het herstel en de persoonlijke groei van werknemers. Zo maken wij niet alleen gebruik van reguliere face-to-face afspraken, maar zetten ook e-health modules en zelfs Virtual Reality in voor het behalen van snelle, meetbare en blijvende resultaten.


  • Wij streven ernaar om het iedere dag beter te doen dan de dag ervoor

  • Wij zoeken overal naar de beste digitale innovaties

  • Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak

  • Wij streven naar het behalen van concrete doelen en meetbare resultaten

  • Wij helpen door de juiste handvatten aan te reiken en stimuleren eigen regie

Onze aanpak

0
Klanttevredenheid
0
Mensen geholpen in 2018

Bewustwording, actie ondernemen en floreren. Daar helpt Vitalmindz je mee! Gezamenlijk brengen we sterke en zwakke kanten duidelijk in kaart en stellen een duidelijk en realistische plan van aanpak op. Wij werken graag met drie duidelijke stappen:

  1. Versterken wat goed gaat – wat kunnen we doen om jouw talenten nóg verder te ontwikkelen?
  2. Verbeteren wat minder goed gaat – aan de slag gaan met jouw minder ontwikkelde kanten die van toegevoegde waarde zijn;
  3. Herstellen wat is misgegaanonderzoeken wat er is misgegaan, welke factoren daarin een rol hebben gespeeld en leren van de ervaring. Hoe kun je je kracht weer terugvinden en mentaal herstellen?

Bij ons kun je altijd snel terecht en is het mogelijk je direct online aan te melden!