Positief denken

gaat positief werken.

Over ons2019-02-06T16:23:55+01:00

Wij zijn Vitalmindz

Mentale vitaliteitsinterventies bij werknemers en binnen organisaties. Dat is wat Vitalmindz doet. In gewone mensentaal: we versterken wat goed gaat. Verbeteren wat minder goed gaat. Herstellen wat mis ging. We zijn fan van de positieve psychologie en de oplossingsgerichte benadering. Wat met zich meebrengt dat we vertrouwen op de unieke interne hulpbronnen die ieder mens van zichzelf heeft. ‘Het enige’ wat wij doen is mannen en vrouwen hun zelfredzaamheid vergroten. Zodat ze kunnen worden wie ze willen zijn.

Vitalmindz is een club van gedreven coaches en psychologen. Stuk voor stuk gepassioneerde denkers die doen. We adviseren, organiseren en faciliteren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, de preventie en signalering van psychische problemen en het verminderen van verzuim. We gunnen alle mensen een vervullend en succesvol leven. En hebben de tools en de expertise in huis om op dat vlak echt iets te betekenen. Nummer één worden in onze tak van sport: dat is de ambitie.

Vitalmindz werkt voor verzekeraars, verzekeringsmakelaars, het MKB, ondernemingen met een extreme werkdruk en andere opdrachtgevers. Beter gezegd: werkt mét. We mikken op partnership. Losse diensten verkopen? Prima. Maar de ontwikkeling van personeel moet een continu proces zijn en we gaan dan ook het liefst voor de lange termijn met bedrijven in zee. Onze aanpak is persoonlijk, duidelijk en doelgericht. Bovendien zijn we helemaal van de innovatie. Virtual Reality bijvoorbeeld. Zolang het maar helpt. Zolang psychische begeleiding maar snelle, meetbare en blijvende resultaten oplevert.


Ga direct naar

Onze diensten

Onze blogs

Contact