contact vitalmindz

Een gelukkig en vitaal

werkend Nederland

Werkgevers2018-12-17T16:14:23+00:00

Voor werkgevers

Bij Vitalmindz hebben we maar één doel: mensen begeleiden naar een vervullend, gelukkig en succesvol leven. Wij zijn een organisatie met coaches en psychologen die met name werknemers en werkgevers dé handvatten kunnen aanreiken om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen.

Niet alleen helpen wij organisaties om hun werknemers mentaal vitaal te houden, maar zorgen wij er ook voor dat werknemers met burn-out klachten snel weer duurzaam inzetbaar zijn.

0
Klanttevredenheid
0
Mensen geholpen in 2018Ons geheim

Wat gebeurt er als je een groep gedreven mensen bij elkaar zet wiens diepste wens is om anderen gelukkig en succesvol te zien? Een organisatie die intrinsiek gemotiveerd is om continu op zoek te gaan naar de nieuwste en beste innovaties op het gebied van psychische begeleiding, zónder het belang van een persoonlijke aanpak uit het oog te verliezen.

Wij gaan direct op ons doel af, houden van korte lijnen en denken graag mee. Wij krijgen energie van het geven van nieuwe inzichten en handvatten om mensen te stimuleren hun draagkracht te vergroten. Wij zorgen ervoor dat wij constant op de hoogte blijven van de nieuwste digitale innovaties die ingezet kunnen worden voor het herstel van Burn Out en de persoonlijke groei van werknemers. Zo maken wij niet alleen gebruik van reguliere face-to-face afspraken, maar zetten ook e-health modules en zelfs Virtual Reality in voor het behalen van snelle, meetbare en blijvende resultaten.

Onze werkwijze

Wij stimuleren bewustwording, zetten aan tot het nemen van actie met als doel het floreren van de werknemers en organisatie. Daar helpt Vitalmindz je mee!

Versterken wat goed gaat

Wat kunnen we doen om jou talenten nóg verder te ontwikkelen? De focus ligt op persoonlijke ontwikkeling en mentale weerbaarheid, waar ga jij nog verder in floreren?

Verbeteren wat minder gaat

Aan de slag gaan met jouw minder ontwikkelde kanten die van toegevoegde waarde zijn. De focus ligt op tijdig schakelen in gedrag en herstellen van balans en veerkracht teneinde uitval te voorkomen.

Herstellen wat is misgegaan

Onderzoeken wat er is misgegaan, welke factoren daarin een rol hebben gespeeld en leren van de ervaring. Hoe kun je je kracht weer terugvinden en mentaal herstellen? De focus ligt op vermindering van klachten en actieve begeleiding van herstel en werkhervatting.

Ga naar onze diensten
Neem contact met ons op