Een dag over duurzame inzetbaarheid, talent, ziekteverzuim, vitaliteit, ondernemerschap en veerkracht. Dat is het Vitality Expert Event dat op 25 september 2018 plaatsvindt in het BOVAGhuis in Bunnik. Op deze dag komen experts, professionals en organisaties bij elkaar om kennis te delen, het vakgebied te ontwikkelen én te inspireren.

Vitalmindz is partner van het Vitality Expert Event. Graag nemen wij samen met jou deel aan dit inspirerende event waar de nieuwste kennis op het gebied van duurzame inzetbaarheid wordt gedeeld.

Tijdens dit event worden de positieve kanten van HR en ondernemen behandeld om medewerkers vitaal te krijgen én te houden. Er komen verschillende sprekers aan het woord die dagelijks een actieve bijdrage leveren aan gezonde medewerkers. Een van de sprekers is Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij zal in gesprek met Hans Biesheuvel ingaan op mens en organisatie in een tijd van groeiende krapte, war on talent, vergrijzing en verregaande technologisering. Klik hier om te zien welke andere sprekers aanwezig zijn!

Naast deze inspirerende verhalen wordt er deze dag de Vitality Manager 2018 en de meest duurzame organisatie van het jaar in het zonnetje gezet! Klik hier om het hele programma te zien.

Als relatie van Vitalmindz kun jij met korting naar het evenement toe. Neem contact met ons op via info@vitalmindz.nl voor de kortingscode en om meer te weten te komen over dit evenement.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op Gezondinbedrijf.com. Zien we je daar?

Direct aanmelden


Datum

Dinsdag 25 september 2018

Locatie

BOVAGhuis
Kosterijland 15
3981 AJ Bunnik