Vacature: Sales Manager / Leadlink2018-05-29T15:20:04+00:00

Vacature: Sales Manager / Leadlink

Wie zijn wij?

Vitalmindz is een innovatief bedrijf gericht op werknemers en werkgevers met als purpose het versterken van Mentale Vitaliteit.
De diensten zijn onderverdeeld in:
@ Work: gericht op ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en mentale vitaliteit.
@ Risk: voorkomen van uitval: hier gaat het er om medewerkers die al wel psychische klachten hebben zodanig te helpen dat ze niet uitvallen en beter met stress leren omgaan.
@ Home: de cliënt is uitgevallen wegens psychisch verzuim en Vitalmindz helpt de medewerker weer terug aan het werk met activerende coaching en innovatieve interventies. Indien nodig werken we hier samen met behandelaren van Mentaal Beter.

Innovatieve interventies

Vitalmindz is een van de eerste bedrijven die werkt met Stressjam: een VR game waarin je leert spelen met je eigen stresslevel: met ademhalingsfrequentie en hartritme sensoren wordt getraind om een vitaler brein te ontwikkelen. Daarnaast werken we met een uitgebreide e-health bibliotheek.

Wij zoeken een salesmanager en Leadlink (coördinerende rol). Vitalmindz zoekt een initiatiefrijke kartrekker, die vol energie de markt in wil met dit bedrijf en tevens actief betrokken is bij de bedrijfsvoering, de kosten en opbrengsten. Je geeft doelgerichte adviezen aan klanten, mede op het gebied van positieve gezondheid en vitaliteit, en bent in staat om nieuwe ontwikkelingen binnen onze organisatie bij bestaande en potentiele nieuwe klanten op een goede manier onder de aandacht te brengen. Je betrekt hier de coaches uit je team bij en zorgt voor goede interne en externe communicatie.
Vitalmindz heeft een zelfondernemend team van professionals, die allen naast hun coach rol ook een andere rol vervullen in het team.
De Leadlink is degene die de middelen krijgt toegewezen en verantwoordelijk is voor het toewijzen van de rollen binnen het team.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt bij ons alle vrijheid om je eigen goede ideeën in te zetten en uit te voeren. Kortom; je kunt jezelf ontwikkelen en je vleugels uitslaan. Daarnaast kom je werken binnen een energiek en enthousiast team. Je kunt rekenen op veel afwisseling, contact met collega’s, aansprekende klanten en een aantrekkelijk salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en een bonusregeling gekoppeld aan je commerciële verantwoordelijkheden. Jouw rol binnen onze organisatie is belangrijk en je verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn breed.

Welke ervaring, opleiding en competenties zoeken wij?

  • Je hebt commerciële werkervaring in een vergelijkbare werkomgeving, zijnde bedrijfsgerelateerde dienstverlening (Arbo);
  • Je hebt een passende opleiding op HBO niveau afgerond;
  • Je bent resultaatgericht, zelfstandig en zeer commercieel ingesteld;
  • Je hebt een hands on mentaliteit, bent stressbestendig en kunt snel schakelen;
  • Je hebt goede Nederlandse mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent klantvriendelijk, servicegericht en flexibel.

Reactie

Je motivatiemail met CV kun je richten aan pz@mentaalbeter.nl ter attentie van Linda ten Dam, afdeling P&O. Bij vragen kun je bellen met Linda via telefoonnummer 088-0104480.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.