Medewerker Backoffice – Hilversum

Wij zijn per direct op zoek naar een Backoffice medewerker voor 40 uur in de week bij ons op het hoofdkantoor in Hilversum.

Wat ga je doen?

Als backoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele backoffice van Vitalmindz waarbij het takenpakket erg divers is. Het ene moment ben je bezig met het beantwoorden van de algemene mailbox en het andere moment ben je de agenda’s aan het inplannen van onze coaches en behandelaren en heb je dagelijks contact met klanten en cliënten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aannemen en correct afhandelen van inkomend telefoonverkeer en verwerk je diverse opdrachten in het klantenportaal. Ook ben je verantwoordelijk voor het voorwerk van de facturatie richting de afdeling Finance.

Over ons team?

Het backoffice team van Vitalmindz bestaat uit in totaal 2 mensen. De coaches en behandelaren waar jij veel mee zal schakelen bestaat uit een team van ongeveer 20 mensen. Je komt te werken op het hoofdkantoor van Mentaal Beter, de moederorganisatie van Vitalmindz, en zal je samen met je collega’s van Mentaal Beter op het hoofdkantoor in Hilversum zitten. Op het hoofdkantoor heerst een warme en open sfeer waarbij de lijnen kort zijn. Er wordt hard gewerkt, echter is er altijd ruimte om even met elkaar te babbelen.

Wie ben jij?

Het takenpakket is erg divers, daarom is belangrijk dat je prioriteiten weet te stellen, goed om kan gaan met werkdruk en ad-hoc klussen. Je bent een harde werker, houdt ervan om mensen te ondersteunen en beschikt over een gastvrije en servicegerichte instelling. Je vindt het niet erg om zelfstandig te werken, je bent secuur en de administratie op orde houden is voor jou a piece of caké. Ook ben je een ervaren Office gebruiker en je hebt minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie in de zorg. Daarnaast ben in het bezit van minimaal een MBO-4 diploma, met het liefst HBO werk- en denkniveau. Het liefst kan je zo snel mogelijk beginnen en je ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wie zijn wij?

Vitalmindz is een onderdeel van Mentaal Beter en biedt mentale vitaliteitsinterventies aan medewerkers van verschillende organisaties. Bij Vitalmindz is het glas altijd halfvol en wordt er gewerkt vanuit oplossingsgerichte benaderingen en positieve psychologie. Er wordt gewerkt met gedreven coaches en psychologen die stuk voor stuk gepassioneerde denkers zijn. Zij adviseren, organiseren en faciliteren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, de preventie en signalering van psychische problemen en het verminderen van verzuim.

Reacties

Ben jij geschikt voor deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar sollicitatie@mentaalbeter.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs

Lees meer over Vitalmindz