VitalMindz zoekt een Arbeid en Organisatie Psycholoog in de Randstad voor 32 uur

Organisatiepsychologen die flexibel inzetbaar zijn voor diverse regio’s in Nederland voor 32 uur per week

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Arbeid- en Organisatiepsychologen die minimaal 2 jaar ervaring heeft in de re-integratie van (verzuimende) werknemers. Je werkt in een professioneel team dat direct verantwoordelijk is voor een kwalitatief goede dienstverlening naar klanten. Daarnaast krijg je de kans om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen ten behoeve van deze klanten.

 • Je hebt een universitaire opleiding Psychologie of HBO Toegepaste Psychologie afgerond.
 • Je hebt aantoonbare ervaring (minimaal 2 jaar) op het gebied van coaching, begeleiding, verzuimtrajecten en bggz.
 • Je hebt ervaring met online coaching.
 • Je beheerst de Engelste taal in woord en geschrift.
 • Je bent zelfstandig, maar schroomt niet om hulp en advies in te winnen bij collega’s.
 • Zelfreflectie vind je belangrijk, je bent ambitieus en leergierig.
 • Je bent innovatief en staat open voor nieuwe ontwikkelingen en wilt hier graag in meedenken.
 • Je bent flexibel inzetbaar voor diverse regio’s en vindt het niet erg om te reizen door het land.

Wat ga je doen

 • Begeleiding en coaching ten behoeve van werknemers met psychische problemen op het gebied van preventie en verzuim;
 • Opstellen van rapportages;
 • Opstellen van begeleidingstrajecten, uitvoeren van deze en rapporteren hierover;
 • Geven van voorlichting en thema gerichte trainingen op het gebied van mentale gezondheid;
 • Onderhouden van klantencontacten met als doel de dienstverlening te continueren en uit te breiden;
 • Input geven aan verdere professionaliteitsbevordering.

In deze veelzijdige functie geef je individuele begeleiding en coaching die volledig is afgestemd op de vragen van de cliënt en waarbij jij als A&O Psycholoog de cliënt helpt bij het verkrijgen van nieuwe inzichten. Daarnaast denk je mee over de ontwikkeling van nieuwe trainingen in het kader van positieve gezondheid en vitaliteit en help je mee bij de daadwerkelijke realisatie hiervan. Dit doe je voor de verschillende klanten die wij hebben door heel het land. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Zwolle, Utrecht, Breda en Den Haag.

Wat bieden wij jou?

Vitalmindz is een organisatie in ontwikkeling. Hierdoor krijg je de kans, ruimte en vrijheid om mede vorm te geven aan Vitalmindz. Je hebt dus alle vrijheid om je eigen ideeën in te zetten en uit te voeren en vinden we jouw rol binnen onze organisatie belangrijk. Hierdoor is geen dag hetzelfde en word je continue uitgedaagd. Naast deze veelzijdige baan kom je te werken in een energiek en enthousiast team met een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; pensioenregeling, laptop, mobiel, auto van de zaak en leuke teamuitjes! Het salaris start bij €3200,- bruto op fulltime basis (40 uur) en op basis van opleiding en ervaring kan dit hoger oplopen.

Wie zijn wij?

Vitalmindz is een onderdeel van GGZ Mentaal Beter en biedt mentale vitaliteitsinterventies aan medewerkers en verschillende organisaties. Bij Vitalmindz is het glas altijd halfvol en wordt er gewerkt vanuit oplossingsgerichte benaderingen en positieve psychologie. Er wordt gewerkt met gedreven psychologen die stuk voor stuk gepassioneerde denkers zijn. Zij adviseren, organiseren en faciliteren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, de preventie en signalering van psychische problemen en het verminderen van verzuim.

Waar stuur je jouw reactie heen?

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature? Stuur dan jouw cv en motivatie naar sollicitatie@mentaalbeter.nl. Voor meer informatie mag je contact opnemen met Sharon Wout via sollicitatie@mentaalbeter.nl of 06 2314 4902.

De sollicitatieprocedure gaat gewoon door. Echter zal het eerste kennismakingsgesprek telefonisch of online via videobellen worden gevoerd in verband met de #corona maatregelen. Tevens wordt er geen einddatum gehanteerd en zolang de vacature online staat is deze nog actueel.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Lees meer over Vitalmindz