Groei met ons mee

Vacature: Basispsycholoog Arbeid en Organisatie2019-05-14T19:47:08+01:00

Basispsycholoog A&O – rondom Brabant (Breda, Tilburg en Eindhoven)

Basispsycholoog A&O of HBO Toegepaste psycholoog voor 32 uur per week

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een basispsycholoog/organisatiepsychologie die ervaring heeft in de re-integratie van (verzuimende) werknemers. Je werkt in een professioneel team dat direct verantwoordelijk is voor een kwalitatief goede dienstverlening naar klanten. Daarnaast krijg je de kans om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen ten behoeve van deze klanten. Verder vallen de volgende werkzaamheden onder je takenpakket:

 • Begeleiding, behandeling ten behoeve van werknemers met psychische problemen op het gebeid van preventie en verzuim;
 • Opstellen van rapportages;
 • Opstellen van behandeltrajecten, uitvoeren van deze en rapporteren hierover;
 • Geven van voorlichting en trainingen op het gebied van verzuimreductie;
 • Onderhouden van klantencontacten met als doel de dienstverlening te continueren en uit te breiden;
 • Input geven aan verdere professionaliteitsbevordering.

In deze veelzijdige functie geef je individuele coaching die volledig is afgestemd op de vragen van de cliënt en waarbij jij als coach de cliënt helpt bij het verkrijgen van nieuwe inzichten. Daarnaast begeleid je trainingen en denk je mee over de ontwikkeling van nieuw aanbod in het kader van positieve gezondheid en vitaliteit en help je mee bij de daadwerkelijke realisatie hiervan.

Wie ben jij?

 • Je hebt een universitaire opleiding Psychologie of HBO Toegepaste Psychologie afgerond;
 • Je hebt aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) op het gebied van coaching en begeleiding;
 • Persoonlijke ontwikkeling is een van jouw drijfveren;
 • Je hebt een goede balans tussen zelfstandig werken en samenwerken;
 • Je hebt de competenties benodigd voor de functie van coach/trainer.

Wat bieden wij jou?

Vitalmindz is een organisatie in ontwikkeling. Hierdoor krijg je de kans, ruimte en vrijheid om mede vorm te geven aan Vitalmindz. Je hebt dus alle vrijheid om je eigen goede ideeën in te zetten en uit te voren en vinden we jouw rol binnen onze organisatie belangrijk. Hierdoor is geen dag hetzelfde en word je continue uitgedaagd. Naast deze veelzijdige baan kom je te werken in een energiek en enthousiast team met een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; reiskostenvergoeding, pensioenregeling, laptop, mobiel, auto van de zaak en leuke teamuitjes! Het salaris start bij €3000,- bruto op fulltime basis (40 uur) en op basis van opleiding en ervaring kan dit hoger oplopen. Starten kan al vanaf 1 juni.

Wie zijn wij?

Vitalmindz is een onderdeel van Mentaal Beter en biedt mentale vitaliteitsinterventies aan medewerkers en verschillende organisaties. Bij Vitalmindz is het glas altijd halfvol en wordt er gewerkt vanuit oplossingsgerichte benaderingen en positieve psychologie. Er wordt gewerkt met gedreven coaches en psychologen die stuk voor stuk gepassioneerde denkers zijn. Zij adviseren, organiseren en faciliteren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, de preventie en signalering van psychische problemen en het verminderen van verzuim.

Waar stuur je jouw reactie heen?

Je motivatiemail met CV kun je versturen naar sollicitatie@mentaalbeter.nl. Bij vragen kun je bellen met Sushma Gangaram Panday via telefoonnummer 06 11 520 536.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Lees meer over Vitalmindz