De reactietermijn voor deze vacature is verstreken. Je kunt helaas niet meer reageren op deze vacature. Lees hier meer over Vitalmindz.

Vacature: Basispsycholoog Arbeid en Organisatie – omgeving Amsterdam

Basispsycholoog A&O voor 32-40 uur per week

Vitalmindz begeleidt werkgevers en hun werknemers op het gebied van Stress en Burn-out en biedt hiervoor een divers zorgaanbod op het gebied van vitaliteit, preventie en verzuim. Van personal coaching trajecten tot groepstrainingen met behulp van blended care processen met eHealth, Virtual Reality en Sensor Reality. Daarbij is er ook een breed aanbod aan onderzoeksmogelijkheden.

Wij werken met psychologen en coaches die de mensen handvatten aanreiken om zo het beste uit zichzelf en de organisatie te halen.

Wat zoeken wij?

Landelijk (gestationeerd rondom Amsterdam) zijn wij op zoek naar een basispsycholoog die ervaring heeft in de re-integratie van (verzuimende) werknemers. Je werkt in een professioneel team dat direct verantwoordelijk is voor kwalitatief goede dienstverlening naar klanten. Je krijgt de kans om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen ten behoeve van klanten. Verder vallen de volgende werkzaamheden onder je takenpakket:

 • Verrichten van onderzoeken, begeleiding, behandeling ten behoeve van werknemers met psychische problemen op het gebied van preventie en verzuim;
 • Opstellen van rapportages;
 • Opstellen van behandeltrajecten, uitvoeren van deze en rapporteren hierover;
 • Geven van voorlichting en trainingen op het gebied van verzuimreductie;
 • Onderhouden van klantencontacten met als doel de dienstverlening te continueren en uit te breiden;
 • Input geven aan verdere professionaliteitsbevordering.

In deze veelzijdige functie geef je individuele coaching; coaching die volledig is afgestemd op de vragen van de cliënt en waarbij jij als coach de cliënt helpt bij het verkrijgen van nieuwe inzichten. Daarnaast begeleid je trainingen en denk je mee over de ontwikkeling van nieuw aanbod in het kader van positieve gezondheid en vitaliteit en help je mee bij de daadwerkelijke realisatie hiervan.

Welke ervaring, opleiding en competenties zoeken wij?

 • Je hebt een universitaire opleiding Psychologie afgerond met een basisaantekening diagnostiek richting Arbeid & Organisatie;
 • Je hebt de competenties benodigd voor de functie van coach/trainer;
 • Je hebt aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) op het gebied van coaching en begeleiding;
 • Persoonlijke ontwikkeling is een van jouw drijfveren;
 • Je bent open, enthousiast en je hebt goede communicatieve, schriftelijke en sociale vaardigheden;
 • Je bent flexibel, ondernemend en daadkrachtig.
 • Je hebt een goede balans tussen zelfstandig werken en samenwerken.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt bij ons alle vrijheid om je eigen goede ideeën in te zetten en uit te voeren. Kortom; je kunt jezelf ontwikkelen. Daarnaast kom je werken binnen een energiek en enthousiast team. Je kunt rekenen op veel afwisseling, contact met collega’s, cliënten en klanten en een aantrekkelijk salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw rol binnen onze organisatie is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een organisatie in ontwikkeling en krijgt de kans, de ruimte en de vrijheid om mede vorm te geven aan Vitalmindz.

Waar stuur je jouw reactie heen?

Je motivatiemail met CV kun je richten aan pz@mentaalbeter.nl ter attentie van afdeling P&O. Bij vragen kun je bellen met Sushma via telefoonnummer 06 11 520 536.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Lees meer over Vitalmindz