Project Description

Stressjam

Stressjam – Virtual Reality Braintraining

Stress is beroepsziekte nummer 1. Maar liefst 36% van al het verzuim wordt veroorzaakt door stressklachten. Zonde, want stress kan heel gezond zijn. Wanneer je er slim mee omgaat, maakt het je energieker, vitaler en mentaal sterker!

Positieve mind-set maakt gezonder

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat mensen die denken dat stress slecht voor de gezondheid is, meer klachten ervaren dan mensen die denken dat stress positief is. Deze laatste groep behoort tot de gezondste groep mensen in Nederland. Toeval? Nee. Je mindset bepaalt of je er nadeel of juist voordeel van hebt. Stressjam is de eerste Virtual Reality-game ter wereld, waarin je jouw eigen stresssysteem leert kennen en beïnvloeden.

Gamen met je eigen stresssysteem

Zodra je de VR-bril opzet, word je letterlijk ondergedompeld in een nieuwe wereld. Onder begeleiding van de VR-coach, voer je spannende opdrachten uit. We meten je stresstoestand en de VR-wereld past zich steeds in real-time aan op jouw toestand van dat moment. Om de opdrachten te doorstaan, moet je bewust je stressniveau verlagen of juist verhogen. Je speelt de game dus letterlijk met je eigen stress!

Wat Stressjam voor uw organisatie kan betekenen

Stressjam is er voor iedereen die slimmer wil omgaan met stress. Dus ook voor organisaties die werken aan de vitaliteit van hun medewerkers. Wanneer zij een positieve mind-set ontwikkelen, zullen ze niet alleen energieker door het leven gaan, maar ook een stuk productiever op de werkvloer zijn.

Speciaal voor organisaties die hun medewerkers willen laten kennismaken met Stressjam, bieden wij een prikkelende demosessie voor groepen.

Demo voor groepen

Duur: 1,5 uur
Beschikbaarheid: maandag t/m vrijdag
Locatie: in overleg
Maximaal aantal deelnemers: 20 per 1,5 uur
Prijs: op offertebasis 

Interesse? Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.