Project Description

Personal Coaching traject

Onze personal coachingtrajecten zijn er voor iedereen die zich (verder) wil ontwikkelen en meer regie over zijn of haar leven wil voeren.

Wij geloven dat je je energie beter kunt steken in het versterken van kracht, dan in het bestrijden van kwetsbaarheden. Binnen onze trajecten ligt de nadruk dan ook op het positieve. Samen met jouw coach ga je op zoek naar manieren om grip op je eigen handelen te krijgen en je persoonlijke effectiviteit te vergroten. Je krijgt inzicht in jouw sterke en minder sterke kanten. Je leert de mindere te accepteren en de sterke te vergroten.  Zo worden er krachtbronnen aangeboord die altijd al in je zaten, maar nu gebruikt kunnen worden om jouw doelen te bereiken.

Ons intensieve traject is geschikt voor mensen die urgent aan hun ontwikkeling willen werken, of vooral op zoek zijn naar inzicht. Ons uitgebreide traject richt zich ook op deze aspecten, maar staat ook stil bij het ‘onderhouden’ van het geleerde, zodat de verandering ook in de toekomst blijft bestaan. Vanzelfsprekend kunnen onze coachtrajecten helemaal worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Bijvoorbeeld door het traject te combineren met e-coaching, Stressjam of één van onze trainingen.