Project Description

Van Overleven naar Mindful Leven –
E-coachprogramma

Veel mensen worden belemmerd door negatieve gedachten. Ze piekeren of maken zich zorgen over de dingen die niet goed gaan. Vaak doe je er dan van alles aan om van deze gedachten af te komen. Maar helaas, hoe meer je er tegen vecht, hoe groter ze worden.

De kunst van het aanvaarden

Tijdens het e-coachprogramma Van Overleven naar Mindful Leven leer je op een nieuwe manier om te gaan met lastige gevoelens. Gebaseerd op de principes van mindfulness en de voluit leven-methode van Ernst Bohlmeijer leer je onder begeleiding van jouw e-coach te accepteren dat er in het leven nou eenmaal momenten zijn waarop het niet makkelijk is. Aanvaarding maakt de weg vrij om met aandacht en vanuit je eigen waarden te leven. Dit leidt tot mentale veerkracht en doorzettingsvermogen. Je zal jouw leven als meer bevredigend ervaren.

Programma en doorlooptijd

Het e-coachprogramma Van Overleven naar Mindful Leven bestaat uit 3 onderdelen. het totale traject wordt in gemiddeld 8 weken doorlopen, afhankelijk van hoeveel tijd je aan je e-coachtraject per week wil besteden. Gedurende het programma maak je kennis met de basisprincipes van mindfulness en leer je de weg vrij te maken om met aandacht en vanuit je eigen waarden te leven.

Iedere week staat een andere vraag centraal. Je voert 2 keer per week de dialoog, per mail, met je e-coach. Door alles op te schrijven kom je los van de situatie. Je hebt tijd dieper na te denken en te reflecteren op vragen, opdrachten en inzichten. Dit maakt dat je er snel achter komt wat écht belangrijk voor je is.

Wil je aan de slag met dit programma of wil je meer informatie? Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op.