Mentaal Beter Werkt is Vitalmindz

Home/Actueel/Mentaal Beter Werkt is Vitalmindz

Mentaal Beter Werkt is Vitalmindz

Waarom een nieuwe naam?

Wat doe je als organisatie wanneer je de vraag uit de markt ziet veranderen, wanneer nieuwe collega’s vanuit een nieuwe/andere overtuiging werken en als er digitale innovaties ontstaan waardoor hetgeen jouw organisatie doet beter, sneller en goedkoper kan?


Voor ons was het antwoord duidelijk: vernieuwing!

Jarenlang hebben wij onder de naam Mentaal Beter Werkt werkgevers geholpen om werknemers die zijn uitgevallen met psychische klachten snel weer duurzaam inzetbaar te krijgen. Afgelopen periode is de vraag vanuit de werkgevers verschoven naar preventieve maatregelen “hoe voorkom ik psychische uitval”. Daarnaast nemen steeds meer mensen eigen initiatief wanneer zij tegen psychische problemen aanlopen die hen beperken in hun privé- of werkomgeving.

“Door de aangepaste vraag van werkgevers van curatief naar preventief verzuimbeleid en door de groeiende flexibilisering en verzelfstandiging van de arbeidsmarkt is de vraag voor psychische verzuimbegeleiding drastisch veranderd.”

Aldus Martin de Heer bestuursvoorzitter van de Mentaal Beter groep.


Waar staat de nieuwe naam voor?

Onze nieuwe naam is samengesteld uit de steekwoorden Vitaal en Mindset. Deze steekwoorden zijn nu precies waar het volgens ons om draait. Vitalmindz is een organisatie met intrinsiek gemotiveerde coaches en psychologen met als overtuiging “Iedereen verdient een gelukkig, succesvol en vervullend leven”.

Naast dat wij organisaties helpen om hun werknemers mentaal vitaal te houden, zorgen wij er ook voor dat werknemers met burn-out klachten snel weer duurzaam inzetbaar zijn. Ben je geen werknemer of werkgever? Ook dán kun je bij ons terecht om te ontdekken wat jouw unieke kracht is en leren hoe je die het beste kunt benutten voor een vervullend, gelukkig en succesvol leven!  

Lees meer op Over Vitalmindz


Wat gaat er veranderen?

Alles! Vitalmindz gaat diverse nieuwe diensten leveren waarbij wij de ultieme combinatie zoeken tussen digitale innovaties en psychologie. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Stressjam, maar er komen nog veel meer nieuwe digitale innovaties aan!

Daarnaast gaan we ons team uitbreiden met nieuwe gemotiveerde collega’s. Uiteraard blijven wij ook onze bestaande diensten uitvoeren en blijven we deze verbeteren.

Voor een overzicht van ons aanbod klik je hieronder:

Aanbod werkgevers


Wat betekent dit voor bestaande klanten?

Voor bestaande klanten en opdrachtgevers hoeft er niets te veranderen. Alle lopende trajecten en afspraken worden uiteraard netjes uitgevoerd en onze bestaande diensten blijven wij gewoon uitvoeren. Uiteraard gaan we wel graag in gesprek om te zien of er nieuwe innovaties zijn die de behoefte van onze bestaande klanten beter vervullen.

Wil je meer weten over Vitalmindz en over onze diensten? We komen graag met je in contact! We zijn te bereiken op 088-010 4321 of via info@vitalmindz.nl!

Lees ook onze andere blogs:

0
Mensen geholpen in 2018
0
Klanttevredenheid
2019-01-07T10:32:41+01:00
Go to Top