Ervaringen van anderen

Ieder mens, ieder traject en ieder verhaal is anders. Lees hieronder over de ervaringen van anderen.

Al geruime tijd werk ik prettig samen met Vitalmindz. Ze hebben een snelle aanpak, geen wachttijden en afspraak is afspraak. Wat ook heel fijn werkt is dat er korte lijntjes zijn met 1 vaste contactpersoon. Ze werken met ervaren psychologen en coaches en bij ernstige klachten kunnen zij snel en zonder wachttijden doorverwijzen naar de GGZ, Mentaal Beter.

Al met al een mooie en professionele samenwerking welke ik kan aanbevelen!

Inge Hartemink, Verzuim- en preventiespecialist

Tijdens mijn burn-out was ik iedere dag volledig uitgeput en was een simpele dag al een worsteling om doorheen te komen. De professionele hulp van mijn coach tijdens mijn @home traject heeft me ontzettend geholpen. Ik leerde accepteren dat ik een burn-out had en kreeg inzicht in wat mij energie kost en juist opleverde. Ik kreeg van mijn coach de handvatten om een sterker persoon te worden en leerde mijn grenzen aangeven en bewaken. Dankzij Vitalmindz ben ik er weer bovenop gekomen. Ik voel me weer de oude, maar ben ook een betere versie van mijzelf geworden.

Cindy, Verzorgende

Ik heb bij Vitalmindz het @work traject gevolgd. De periode dat ik gecoacht werd heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben tegenwoordig veel bewuster van mijn eigen kwaliteiten en cijfer mezelf niet meer weg. Ik ben enorm blij dat ik de stap heb gezet om Vitalmindz te betrekken in mijn ontwikkeling. Ook collega’s merken op dat ik nu veel meer in balans ben.

Liesbeth, Projectmanager

Van drukte en chaos in m’n privé- en werkleven, naar structuur en meer rust door mijn denkwijze aan te passen. Waar ik voorheen alles deed wat moest, bouw ik nu meer rust in en plan ik op bewuste manier al mijn bezigheden, met dank aan Vitalmindz.

Joost, Marketing Manager

Ik heb het stressjam-traject gevolgd. Een bijzonder interessant traject om te doorlopen. Het was mijn 1e ervaring met virtual reality en zeer nuttig om inzicht te krijgen in mijn eigen stress-niveau en -reacties. Daarnaast leer je door oefeningen je eigen stress-reacties te beïnvloeden zodat je daar in werk en privé situaties een nog positievere draai aan kunt geven. Al met al een investering van maar een paar uurtjes, maar een investering waar ik de rest van mijn leven waarschijnlijk veel profijt van zal hebben. Dank aan Vitalmindz en vooral Bjorn voor de goede en prettige begeleiding.

Anne, Hoogleraar
Neem contact op
Onze diensten