E-HEALTH

Wat is e-health?

E-health is een zeer breed begrip waarbij verwezen wordt naar het gebruik van allerlei informatie- en communicatietechnologieën om verschillende vormen van gezondheidszorg te ondersteunen of te verbeteren. Hierbij kun je denken aan het gebruikmaken van een speciaal patiëntenportaal waarin je zelf online afspraken kunt maken met zorgverleners, jouw uitslagen van onderzoeken kunt inzien of een kijkje kunt nemen in jouw eigen elektronische patiëntendossier. Maar e-health is ook het kunnen beeldbellen of chatten met zorgverleners, het gebruikmaken van speciale mobiele gezondheidsapps, serious gaming en meer. In een wereld waar technologie een steeds belangrijkere rol speelt, is het gebruikmaken van dergelijke digitale toepassingen in de zorg haast niet meer weg te denken.

Waarom e-health?

E-health levert een grote en belangrijke bijdrage aan betaalbare, toegankelijke en kwalitatief goede zorg. Door middel van e-health is jouw zorgverlener in staat om jou op afstand aan te bieden wat je nodig hebt en je te blijven ondersteunen, zonder dat daar tijdrovende face-to-face contact voor nodig is. Daarnaast zorgt het ervoor dat jij zelf meer inzicht krijgt in jouw eigen gezondheid en ermee aan de slag kunt gaan op een tijdstip én plaats naar jouw eigen keuze. Fijn toch? Op die wijze heb je dus zelf meer eigen regie over jouw gezondheid.

E-health bij Vitalmindz

Bij Vitalmindz houden wij ook van e-health. Het is tenslotte ons streven om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in jouw groei naar onder andere zelfredzaamheid! De e-health mogelijkheden die wij bieden zijn er dan ook voor bedoeld om die groei te stimuleren. Met sommige e-health modules kun je volledig zelf aan de slag. Met andere modules zal je te maken hebben met ‘blended care’: standaard face-to-face contact met een coach gecombineerd met het gebruikmaken van die e-health modules.

Benieuwd naar ons aanbod? Kijk hier onder voor ons aanbod. Heb je vragen over ons aanbod of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Wil je meer informatie over E-health? Neem gerust contact met ons op!

info@vitalmindz.nl
088 010 4321

Onze E-health modules

2019-12-10T10:14:10+01:00

Psyfit

De online training bestaat uit zes modules met bijhorende opdrachten en drie telefonische coaching sessies van 30 minuten.

2019-12-10T10:14:23+01:00

FearFighter

FearFighter is een bewezen effectieve online programma voor milde tot matige fobieën, angsten paniekstoornissen.

2019-12-10T10:14:34+01:00

Moodlifter

Moodlifter is een preventief zelfhulpprogramma. Het leert je om te ontwikkelen en zo gedrag en gevoel op een positieve manier te beïnvloeden.

2019-12-10T10:14:45+01:00

Kleur je Leven

Kleur je Leven is een vorm van internetherapie waarmee u thuis zelf aan de slag gaat om stap voor stap uw depressie te overwinnen.

2019-12-10T10:14:55+01:00

Sterk op je Werk

‘Sterk op je Werk’: werkstress herkennen en hanteren is een online training om zelfstandig werkstressklachten aan te pakken.