COACHING AANBOD

Wij coachen en begeleiden medewerkers en leidinggevenden op diverse thema’s om effectiever en efficiënter te kunnen én blijven functioneren in hun werksituatie.

Het coachingstraject vormt een resultaatgericht traject van maximaal 12 sessies. De start is een oriënterend gesprek in de vorm van een driegesprek met opdrachtgever, coachee en coach. In het gesprek wordt de probleem- en vraagstelling en het gewenste resultaat van het coachingstraject aan de orde gesteld. Het doel hiervan is om een gezamenlijk vertrekpunt vast te stellen. Na dit gesprek volgt een offerte met een plan van aanpak, het aantal sessies, frequentieduur en de gevraagde investering.

Van de coachee wordt een proactieve en verantwoordelijke instelling in zijn of haar leerproces verwacht, waarbij doelgericht aan de slag wordt gegaan met afgesproken (huiswerk)opdrachten. Naast de sessies kan via e-mail of telefoon te allen tijde contact gezocht worden met de coach en kunnen eventuele actuele situaties voorgelegd worden. Halverwege en na afloop van de sessies vindt contact plaats met de opdrachtgever, waarbij aan het eind een persoonlijke evaluatie volgt.

Onze coachingstrajecten kunnen naar specifieke eisen en wensen worden aangepast. Bijvoorbeeld door een traject te combineren met een ‘on the job’-sessie (bijv. bijwonen van een werkoverleg, klantgesprek, etc.), assessment of in teamverband. Ook kan gebruik worden gemaakt van 360 graden feedback om de coachee meer zelfinzicht en feedback vanuit zijn omgeving te verschaffen.

Ons coaching aanbod

2021-07-08T10:18:59+01:00

Rouwverwerking

Rouwen komt voor in verschillende vormen en brengt de volgende thema’s met zich mee. Lees meer over de mogelijkheden die wij bieden.

2021-07-08T10:36:38+01:00

Activerende begeleiding

Maak gebruik van Activerende Begeleiding als een werknemer disfunctioneert of dreigt te disfunctioneren. Lees meer over de mogelijkheden.

2019-02-20T13:44:09+01:00

Executive Coaching

Wordt als leider van deze tijd begeleid bij het exploreren, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden, zowel vanuit persoonlijk als bedrijfsmatig perspectief.

2021-07-08T10:38:02+01:00

Intakegesprek

Met een intake maken wij inzichtelijk welke klachten op mentaal vlak aanwezig zijn en welke interventie hier het beste bij aansluit.

2022-03-23T15:54:13+01:00

Coaching on Demand

Soms heb je net dat zetje nodig, een bevestiging van een idee. Of dat ene inzicht dat deuren opent, waardoor je weer verder kan.