De burn-out test

Wanneer je te maken hebt met een burn-out, voel je je opgebrand. Het is iets wat geleidelijk ontstaat wanneer je na een lange periode van maanden tot misschien zelfs jaren constante stress hebt ervaren. Dit maakt een burn-out ook zo verraderlijk: meestal merk je te laat dat je over je grenzen heen bent gegaan. En hoe weet je eigenlijk of de klachten die je ervaart normaal, tijdelijk of ernstig zijn?

Wil je weten of jij te maken hebt met een burn-out of risico loopt? Doe dan de burn-out test. De test bestaat uit 25 vragen en duurt ongeveer 4 minuten. De test is geheel anoniem en je ontvangt direct na het invullen jouw resultaat. Let op: deze burn-out test stelt geen officiƫle diagnose, maar geeft slechts een beeld van de ernst van jouw huidige toestand en kan jou helpen bepalen of het nodig is om professionele hulp in te schakelen.

Burn-out zelftest

Voel je je al een lange tijd uitgeput, zowel lichamelijk als geestelijk? Heb je het gevoel dat je de druk van je werk en andere verplichtingen minder goed aan kunt? Lukt het je niet zo goed om te ontspannen? Misschien hebben jouw klachten te maken met een burn-out. Maak de burn-out test hieronder voor meer inzicht.